Vi har lyssnat på era önskemål och kommer fortsätta ta fram möjligheter att förbeställa produkter hos oss. Denna gång är det dags för Underbar ULL från ENGEL. Vi har även öppnat upp för fler typer av plagg än ullfleece då det varit många önskemål om det! Så nu ger vi er chansen att hjälpa oss att välja ut vilka modeller och färger vi ska köpa in till denna säsong.

Dessa exklusiva plagg tillverkas i finaste merinoull från Engel. Många av plaggen har längre leveranstid då de tillverkas på beställning. Vi är glada att detta sätt att beställa har mottagits med öppna armar i en tid där vi är vana att kunna få tag på det vi vill med en enkel knapptryckning. Slowfashion när det är som bäst! Kläder som görs på beställning och sys upp efter behov och som samtidigt uppfyller IVN BEST standard som möter hårda kriterier både på material och tillverkning.

 

I vanlig ordning är det en förbeställning man gör och man får en rabatt mot en längre leveranstid! Det är alltså inte ett sätt för oss att pressa priserna på dessa unika plagg utan vi gör det helt enkelt för att ni ska kunna vara med att få större bredd att välja på än vad vi annars hade kunnat ta in. 

Så leveranstiden kommer vara lång! Och som tack för att ni stöttar SLOWFASHION får ni 20% rabatt.

 

 

Med koden      ilovewool      får du 20% rabatt 

 

Vi kan enligt lag inte neka öppetköp men önskar att ni i största möjliga mån väljer att inte returnera eller ångra ert köp. Detta då varan blir beställt just till er och vi inte annars har produkten i vår butik.  Annars kommer vi inte kunna fortsätta göra sådana här fina kampanjer.