Tvättolja - Patchouli - Cocoon Company
Tvättolja - Patchouli - Cocoon Company
Tvättolja - Patchouli - Cocoon Company
Tvättolja - Patchouli - Cocoon Company
Tvättolja - Patchouli - Cocoon Company

Tvättolja - Patchouli - Cocoon Company

NATURLIG DOFTOLJA FÖR DIN TVÄTT

Variant

Lagerstatus

Slut i lager

139,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Ge din tvätt en naturlig doft med eteriska oljor

Oljorna är ett utmärkt alternativ till sköljmedel, som är full av miljöfarliga ämnen som är skadliga för miljön.

Cocoons doftolja för tvätten är 100 % naturliga eteriska oljor, som kan tillsättas i tvättmaskinen eller under torkning i torktumlare. Doftoljan utvinns naturligt genom kallpressning eller vattendestillation av blommor, frukter, skal och andra växtdelar. Dessa oljor är några av de mildaste eteriska oljorna som finns, och de är 100 % ekologiskt certifierade av USFDA och WHO. Du kan därför vara säker på att deras oljor är 100 % naturliga och inte innehåller några syntetiska eller naturidentiska tillsatser.

Palmarosaoljan: är en ren 100 % ekologisk certifierad eterisk olja som har en härlig doft som påminner om rosor.

INGREDIENSER: Citral, Citronellol, Citronellal, Farnesol, Geraniol, Limonene, Dipentene, Geranyl Acetat

Lavendeloljan: är en 100 % ren eterisk olja med lavendel.

INGREDIENSER: Linalool & Linaly Acetate

Patchoulioljan: luktar helt fantastiskt. Patchouli är en av de mest använda ingredienserna i exklusiva parfymer och det sägs att patchouli var drottning Victorias favoritdoft. Doften av patchouli karaktäriseras ofta som mild och lyxig med inslag av trä. Patchouliolja extraheras genom att destillera örtens doftande blad. I aromterapi är oljan bl.a. känt för att lindra nervositet och stressrelaterade problem. Du hittar också patchoulioljan i många hudvårdsprodukter, eftersom oljan har goda antiinflammatoriska egenskaper och stimulerar hudens återuppbyggnad av döda hudceller.

Hur man får doftande tvätt med olja:

De rekommenderar att du använder patchoulioljan med tvålbär eller ullkulor. Om du vill använda den med tvålbär kan du lägga till 1-2 droppar i bomullspåsen med tvålbär, eller blanda oljan med vatten (1:10) och lägg i brickan för sköljmedel. Eller så kan du lägga till en droppe på din ulltorkboll 10-15 minuter innan du lägger in dem i torktumlaren.

Använd inte oljan direkt på huden, eftersom den rena koncentrerade oljan kan orsaka hudirritation och överkänslighet.

Skapa din egen doftdiffusor med patchouliolja:

Skapa lite läcker och avkopplande aromaterapi i ditt sovrum eller badrum med en hemlagad doftdiffusor. Allt du behöver göra är att hitta en vacker glasflaska och köpa doftpinnar hos din lokala återförsäljare. Fyll flaskan med lite neutral basolja och droppa några droppar av din favoritolja i din basolja. Ju fler droppar du lägger till desto starkare blir doften. Lägg doftpinnarna i flaskan och rör om. Vänd doftpinnarna nästa dag så att de sprider den härliga doften. I aromaterapi används patchouli bland annat. för att lindra nervositet och stressrelaterade problem, och är därför ett bra komplement för att skapa en avkopplande atmosfär i sovrummet.

Försök också kombinera vår lavendel- och patchouliolja i din diffusor. För din diffusor rekommenderar vi att du lägger till en droppe patchouliolja för varje fjärde droppe lavendelolja (1: 4). Du kan också prova och lukta vad som fungerar för dig

ANVÄNDNING: Endast för extern användning

PRODUKTION: 100% fri från skadliga kemikalier, USDA organisk certifierad

Cocoon Organic Laundry är en serie naturliga tvättprodukter för kropp och hem som har skapats med avsikten att tillhandahålla så naturliga, hållbara och miljövänliga tvättprodukter som möjligt, och på så sätt göra skillnad för miljön. Moderna tvätt- och sköljmedel är fulla av kemikalier som är skadliga för både dig och naturen. Så när du köper naturliga tvättprodukter slipper du inte bara få kemikalier i kläderna utan också i naturen.