Baby Sleepsuit - Grey - The Sleepy Collection
Baby Sleepsuit - Grey - The Sleepy Collection
Baby Sleepsuit - Grey - The Sleepy Collection

Baby Sleepsuit - Grey - The Sleepy Collection

Underbart mjuk pyjamas för baby 0 - 1 år, GOTS certifierad.

Storlek

Lagerstatus

Slut i lager

169,00 kr429,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Pyjamasen från The sleepy collection är utan tvekan det mjukaste vi någonsin stött på.

Tillverkad i finaste ekologiska Pima bomullen håller den passformen tvätt efter tvätt. Muddarna går att vika upp eller ner för att ditt barn ska kunna växa i den under en längre tid.

Nickelfria tryckknappar.

Storleks guide:

1 - 3 mån: 56 cm

3 - 6 mån: 62/68 cm

6 - 9 mån: 74/80 cm

9 - 12 mån: 80/86 cm

The Sleepy Collection är ett svenskt märke som erbjuder mjuka sovkläder i ekologisk pimabomull för både kvinnor och barn. Ett behov av ekologiska alternativ och en tidlös design var inspirationen till vår allra första barnkollektion 2012. Ett år senare, och mer än 100 sessioner av testsovande, lanserade vi vår kvinnokollektion.

Vår ambition är att ge dig en mysig men klassisk produkt som inspireras av tidlös design, där färger och stil kan kombineras precis som du vill. Vi uppmuntrar till en medveten konsumtion, och vår design och passform är noggrant utformad för att dina barn ska kunna växa i. Alla våra toppar och byxor säljs separat för att göra det enkelt för dig att utforma och uppdatera din look precis som du vill.

Alla våra produkter är vävda i 100% ekologisk pimabomull som är certifierad enligt GOTS-standarden, vilket ger en fullständig insyn i produktionsprocessen och garanterar en etiskt tillverkad produkt, både för människor och planeten. Med sin långa fiber anses pimabomull vara en av de bästa tillgängliga bomullerna. Materialet känns tunt och svalt mot huden och är känt för att hålla sin fantastiska glans, även efter upprepad tvätt.

Att vara ett etiskt varumärke betyder inte bara att man använder en ekologisk bomull, och vi fortsätter att sträva efter en hållbar utveckling inom vårt företag. För närvarande tittar vi på alternativ för vår transport och användning av plast. Vi strävar också efter att sprida medvetandet om hållbar mode och konsumtion i allmänhet.

Med The Sleepy Collection hoppas vi kunna erbjuda dig en outfit du längtar efter att ta på dig när du kommer hem, utan att behöva göra avkall på din stil eller bekvämlighet. För dina barn hoppas vi kunna erbjuda ett fulländat plagg för deras (förhoppningsvis!) många timmar av kvalitetssömn.

KONTAKT

Läs mer om GOTS