Stacking Wheels - Plantoys

Stacking Wheels - Plantoys

Spännande leksak att utforska länge.

Lagerstatus

Slut i lager

249,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

En spännande ekologisk dragleksak som kan förändras och lekas med på många olika sätt. De tre bilarna kan placeras på varandra från stor till liten och tvärtom, hjulens olika mönster bildar då olika mönster då leksaken rullas.

Bilarna går också att köra var för sig.

(Se nedan för länk till en film på hur leksaken fungerar.)

Denna spännande dragleksak hjälper barnet att utveckla sin motorik och koordination.

Leksaken är tillverkad av trä från gummiträ som inte längre går att utvinna gummi ur. Färgerna är vattenbaserade och giftfria, innehåller inga tungmetaller eller bly.

Ca storlek: 7.3 x 22.2 x 3.5 cm

Rekommenderas från 12 månader.

CE - märkt

Ekologiska träleksaker med pedagogisk tanke från Plantoys. Leksakerna är av mycket hög kvalitet och är tillverkade av gummiträd som inte längre går att använda till gummiutvinning.

Vissa produkter är tillverkade av massivt trä, andra av PlanWood® som är PlanToys egen uppfinning. PlanWood® Plantoys egen uppfinning där de tar tillvara på träspill. Träspillet blandas med ett organiskt och giftfritt bindemedel. Innehåller även giftfritt gummiträ och kemikaliefri färg.

Rötter och annat spill tas tillvara, finfördelas och färgas in med organiska och vattenbaserade färger. Bindemedlet (1%) är även det organiskt.

PlanWood® gör det möjligt att skapa former som skulle vara svåra att åstadkomma i massivt trä.

Video på hur bilen fungerar.

Alternativ