Shoppingbag Jute Stor - LittleEco
Shoppingbag Jute Stor - LittleEco
Shoppingbag Jute Stor - LittleEco
Shoppingbag Jute Stor - LittleEco
Shoppingbag Jute Stor - LittleEco
Shoppingbag Jute Stor - LittleEco

Shoppingbag Jute Stor - LittleEco

Höstens bästa påse

Lagerstatus

Slut i lager

199,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

En rejäl påse i jute som är perfekt när du skall storhandla, självscanna eller bara packa för att åka till stranden eller landet.

Med risk att låta egenkära så tycker vi att företag som oss behövs. Men det är tyvärr inte självklart. I dagens läge behöver vi som litet företag allt stöd vi kan få och därför startar vi i dag en kampanj.

Kampanjen går ut på att vi drar vårt strå till miljö-stacken samtidigt som den hjälper oss att ta oss vidare I vårt företagande. Nu hoppas vi såklart på att så många som möjligt vill hjälpa oss.

Genom att köpa våra speciellt framtagna LittleEco jutepåsar stödjer du inte bara miljön utan även oss som kvinnor och egenföretagare.

Köp 1st för 199kr eller 2st för 329kr

Påsarna är för övrigt helt fantastiska! De rymmer hur mycket som helst, är otroligt hållbara och framställs i ett naturligt material där varken gödning eller besprutning förekommit i odlingen.

De har rejäla handtag i bomull som är sköna att hålla i även när det blir tyngre.

Mått: 45 x 39 x 21 cm

Handtag:37cm

volym: 29 liter

Jute är en av de starkaste naturfiber som finns och det kan odlas utan både gödning och besprutning. Så det är ett hållbart material både för människa och natur. Det har inte heller använts några mögelbehandlingsmedel på dessa produker under frakten.

Trycket är gjort på ett miljöcertifierat tryckeri i Göteborg, med en textilfärg som har GOTS och Oeko-tex-certifiering och är fritt från PVC och Fftalater,

Det finns en tunn Polyten beläggning på insidan av påsen för att den skall bli mer hållbar. PE är en av de plaster som anses som ofarlig så länge det inte tillsatts några ämnen som flamskydd mm, vilket det inte gjorts i detta fall. Westford Mill testar sina produkter via REACH som är en giftfri

kontroll inom EU. Vi har försökt hitta alternativ utan laminering men kvalitetskontrollen blev avsevärt sämre och då Westford mill även har höga etiska krav så valde vi att köra på denna påse.

Fotograf: Nina Jarlholt

Alternativ