Naturlig Fläckborttagare - Cocoon Company

Naturlig Fläckborttagare - Cocoon Company

Ett naturligt och effektivt fläckborttagningsmedel.

Lagerstatus

I lager

89,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Cocoons naturliga fläckborttagningsblock är en 100 % vegansk naturprodukt som både är extremt effektiv och samtidigt skonsam mot dina kläder och miljön. Fläckborttagaren är tillverkad av 100 % naturliga oljor och mineraler.

Blocket innehåller saponifierad (förtvålad) kokosolja, borax, rapsolja, vegetabilisk sojaolja och litseaolja. Borax är ett naturligt mineral som fungerar oerhört effektivt som rengöringsmedel på grund av dess fantastiska förmåga att avlägsna smuts och fläckar. Borax är också ett desinfektionsmedel och tar effektivt bort lukt i tyger. Det är litseaoljan som ger fläckborttagaren den härligt friska doften av citrusfrukt.

Oljan är också både naturligt antiseptisk och antibakteriell. Fläckborttagaren kan användas för alla tyger inklusive ull och siden.

Fukta tyget och applicera det våta fläckborttagningsblocket direkt på fläcken tills tvålskummet har trängt igenom tyget och bildat tvålskum på tygets båda sidor. Vänta 10 minuter och tvätta därefter tyget på vanligt sätt.

Vid svåra fläckar av exempelvis bär eller gamla fläckar kan det bli nödvändigt att använda fläckborttagaren mer än en gång och eventuellt prova att tvätta tyget för hand. Blötlägg eventuellt tyget med fläcken tillsammans med tvålskummet från fläckborttagaren. Fläckborttagaren fungerar bäst tillsammans med varmt vatten och i kombination med handtvätt.

Vid fläckar på möbler/mattor, gnugga det våta fläckborttagningsblocket mot en lätt fuktad svamp tills det bildas ett skum. Gnugga sedan fläcken så mycket som behövs, och låt eventuellt fläcken ligga i blöt. Avlägsna sedan överflödiga tvålrester med en ren och lätt fuktad svamp och låt torka. Vid svårare fläckar kan det bli nödvändigt att använda fläckborttagaren två gånger.

Cocoon Organic Laundry är en serie naturliga tvättprodukter för kropp och hem som har skapats med avsikten att tillhandahålla så naturliga, hållbara och miljövänliga tvättprodukter som möjligt, och på så sätt göra skillnad för miljön. Moderna tvätt- och sköljmedel är fulla av kemikalier som är skadliga för både dig och naturen. Så när du köper naturliga tvättprodukter slipper du inte bara få kemikalier i kläderna utan också i naturen.