Dra på Lakan - Summerville
Dra på Lakan - Summerville
Dra på Lakan - Summerville

Dra på Lakan - Summerville

Underlakan av ekologisk bomulls percale

Storlek

Lagerstatus

Slut i lager

79,00 kr229,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Summervilles bäddset är tillverkade i ekologisk bomull av percale-kvalitet. Den ekologiska percale-väven är extra tunn och fin, vilket ger deras bäddset en slät och mjuk känsla, perfekt för barnets känsliga hud.

Bäddseten i percale är enkla att sköta. De tål att tvättas i 60 grader om och om igen. Skaka ut efter tvätt och hängtork så blir de släta och behöver inte strykas.

Tillverkade i 100% ekologiskt odlad bomull som hanteras varsamt och enligt GOTS strikta krav för ekologisk produktion. Produkterna är helt giftfria och har varit så genom hela tillverkningsprocessen, från råmaterial till slutprodukt som också är GOTS-certifierad.

Storlek 60x120, passar ca 8cm hög madrass

Färg Vit

Material 100% ekologisk bomull

Märkning GOTS

Tvättråd 40℃ eller 60℃

Tillverkningsland Indien

Tillverkare Summerville organic

Summerville organic är BabyNords eget märke med ekologiska textilprodukter för barn. Deras mål är att tillhandahålla ekologiska och GOTS-certifierade babyprodukter av högsta kvalitet – det bästa för ditt barn.

Summerville organic använder ekologisk, certifierad bomull och hela tillverkningsprocessen och slutprodukterna är certifierade enligt GOTS högt ställda krav. Allt för att du ska känna dig trygg med att du har det bästa för ditt barn.

Alla produkter är designade i Sverige och tillverkade i framförallt Indien under etiska förhållanden, en god arbetsmiljö och rättvisa löner.