Kid Sportkork 355ml - Bubble Gum - Klean Kanteen

Kid Sportkork 355ml - Bubble Gum - Klean Kanteen

Ny Design

Lagerstatus

Slut i lager

179,00 kr249,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Denna rostfria vattenflaska med sportkork är fri från BPA, ftalater, bly och andra gifter och finns i många fina färger. Drickdelen i korken är i silicon och har ett dammskydd. Flaskan är designad så att den inte spiller så lätt, men den är ej läckagesäker.

Perfekt för de små att själva ha med på utflykt eller köp till en s-biner karbinhake och fäst i flaskans ögla, häng den sedan på barnvagnen eller skötväskan för att ha flaskan lätt tillgänglig.

Kid Kanteen är designade för att barnet skall kunna växa med dem och det går lätt att byta till sippykork eller läckagesäker skruvkork. De härliga färgerna gör det roligt att dricka vatten.

Klean Kanteens nya färg Klean Coat™ är framtagen med hänsyn till det allra bästa för både människa och miljö. Att handla mer hållbart är det bästa för vår miljö och detta kräver produkter som håller längre. Klean Coat™ är 4x mer hållbar mot revor och skrap i färgen än tidigare och håller för ett aktivt liv.

- Ergonomisk barndesign

- Smidig design som passar de flesta flaska/mugghållare

- Den 44 mm stora öppningen gör flaskan lätt att rengöra med diskborste, lätt att dricka ur och är tillräckligt stor för att fylla med isbitar.

- Tillverkad av 18/8, livsmedelsklassat rostfritt stål.

- Flaskans elektropolerade interiör varken absorberar eller ger ifrån sig smaker.

- De rundade hörnen är framtagna för att flaskan ska vara lätt att rengöra. I skarpa vinklar samlas lätt smuts och bakterier.

- Tål maskindisk men handdisk för lackerade flaskor rekommenderas starkt.