Kid Sippy 355ml - Beach Bum - Klean Kanteen
Kid Sippy 355ml - Beach Bum - Klean Kanteen
Kid Sippy 355ml - Beach Bum - Klean Kanteen

Kid Sippy 355ml - Beach Bum - Klean Kanteen

179,00 kr249,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Denna pipmugg är fri från BPA, ftalater, bly och andra gifter och finns i många fina färger. Flaskan är designad så att man inte skall spilla med den så lätt och den uppdaterade metallöglan är smidig att hänga på vagnen och kommer inte i vägen när barnet skall dricka.

Flaskorna är designade för att barnet skall kunna växa med dem och det går lätt att byta till sportkork eller läckagesäker skruvkork. De härliga färgerna gör det roligt att dricka vatten.

Klean Kanteens nya färg Klean Coat™ är framtagen med hänsyn till det allra bästa för både människa och miljö. Att handla mer hållbart är det bästa för vår miljö och detta kräver produkter som håller längre. Klean Coat™ är 4x mer hållbar mot revor och skrap i färgen än tidigare och håller för ett aktivt liv.

Köp till en s-biner karbinhake och fäst i flaskans kork, häng den sedan på barnvagnen eller skötväskan för att ha flaskan lätt tillgänglig.

- Spillsäker

- Avtagbar backventil (för enkel rengöring)

- Ergonomisk barndesign

- Smidig design som passar de flesta flaska/mugghållare

- Den 44 mm stora öppningen gör flaskan lätt att rengöra med diskborste, lätt att dricka ur och är tillräckligt stor för att fylla med isbitar.

- Tillverkad av 18/8, livsmedelsklassat rostfritt stål.

- Flaskans elektropolerade interiör varken absorberar eller ger ifrån sig smaker.

- De rundade hörnen är framtagna för att flaskan ska vara lätt att rengöra. I skarpa vinklar samlas lätt smuts och bakterier.

- Tål maskindisk men handdisk för lackerade flaskor rekommenderas starkt.