Junior/Vuxen Täcke - Majsfiber - Cocoon Company
Junior/Vuxen Täcke - Majsfiber - Cocoon Company
Junior/Vuxen Täcke - Majsfiber - Cocoon Company

Junior/Vuxen Täcke - Majsfiber - Cocoon Company

Ekologiskt täcke med majsfiber

Variant

2 599,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Vårt Amazing Maize fibertäcke är perfekt för dig som vill ha ett luftigt och lätt täcke som både är allergivänligt, hållbart och veganskt.

Vårt majstäcke för vuxen är medelvarmt/varmt och ser till att du får en behagligt varm och härlig nattsömn.

Cocoons Amazing Maize fibertäcke har en fyllning av deras revolutionerande majsfiber, som både är hållbar, allergivänlig och vegansk. Deras fibertäcke tillverkas av 100 % återvinningsbara resurser, och kan därmed brytas ner till 100 % på ett naturligt sätt. Inga syntetiska fibrer eller kemikalier har tillsatts under tillverkningen av vår majsfiber. Fibertäcket har ett skyddande överdrag bestående av 100 % ekologisk certifierad bomull, som har vävts så tätt att dammkvalster inte kan tränga igenom. Du kan därför tryggt sova i täcket Amazing Maize täcke utan att oroa dig för allergiska reaktioner, och du kan göra det med gott samvete eftersom du inte bara gör något bra för dig själv, utan även för vår natur.

Veganska: Produkterna tillverkas utan användning av kemikalier, syntetiska fibrer eller bekämpningsmedel.

Värmereglerande:

Majsfibern har samma förmåga att andas som kapok och merinoull. Så du får garanterat en behagligt varm och skön nattsömn med ditt täcke och din kudde av majsfiber!

Ekologiska:

Cocoons täcken och kuddar har ett skyddande överdrag av 100 % ekologisk certifierad bomull. De har varken använt syntetiska fibrer eller kemikalier vid produktionen av bomullen!

Hållbara:

Cocoons majsfiber tillverkas av återvinningsbara resurser, som därmed kan brytas ner på ett naturligt sätt. Både majstäcket och majskudden är alltså till 100 % hållbara produkter!