Hanging Bassinet - Kikadu
Hanging Bassinet - Kikadu
Hanging Bassinet - Kikadu
Hanging Bassinet - Kikadu
Hanging Bassinet - Kikadu
Hanging Bassinet - Kikadu

Hanging Bassinet - Kikadu

Hängande babykorg i ekologisk bomulls makramé.

2 799,00 kr

inkl. moms

Beskrivning

Jag har själv haft en hängande korg till mina barn när de var bebisar som ett skönt komplement dagtid. Vi har haft den hängandes i vardagsrummet, men självklart funkar den i sovrummet under natten med. Vet många som använt denna typ av vagga under spädbarnstiden att ha över sin egen säng för att kunna ha barnet nära.

Den hängande babykorgen från Kikadu ger barnet rörelse och gung som hjälper barnet att komma till ro.

Babykorgen är handgjord i makramé i 100% ekologisk bomull och varje exemplar är unikt. Korgen har ett foder i 100% ekologisk bomull, vilket hindrar barnet från att trä armar eller ben genom den vackra makraméväven.

Den medföljande madrassen i babykorgen kommer från Träumeland. Under madrassen ligger en träskiva. På så sätt ligger barnet mjukt och bekvämt men utan att sjunka ner. Madrassen släpper igenom luft så att barnet sover säkert och bekvämt.

Vill man kan man komplettera med en bäddmadrass från Cocoon i kapok.

Babykorgen kan användas för nyfödd och tills barnet blir rörligt vid ca 5-6 månader. När barnet kan sitta, stå på knä eller stå upp bör babykorgen inte användas längre.

Den hängande babykorgen levereras utan krok och plugg men med en ögla som enkelt hängs på en krok. Använd lämpligt fästmaterial utifrån takkonstruktion och material. Babykorgen får endast hängas i en stabil takkonstruktion.

Storlek 70x45x32 cm

Färg Natur

Material 100% ekologisk bomull

Märkning Eko

Tvättråd Fuktig trasa, maskintvätt på foder och madrassöverdrag

Tillverkningsland Indien / Österrike

Levereras med monteringsanvisningar på svenska, finska, engelska och tyska.

Beställningsvara med något längre leveranstid.